Product was successfully added to your shopping cart.
0produkt(ov)

Vaša košarica je prazna

Gledališke predstave

Gledališka predstava Anica in grozovitež

Gledališka predstava za otroke »ANICA IN GROZOVITEŽ«

»Končno« bi lahko rekli.

Le kdo ne pozna otroških knjig o ANICI, priljubljene pisateljice Dese Muck? Po izjemnem  uspehu serije desetih knjig o Anici, ki je prejela Levstikovo nagrado - najvišje priznanje za dosežke na področju otroške in mladinske književnosti, bila nominirana za nagrado Večernica, ter  petkrat zapovrstjo prejela nagrado MOJA NAJLJUBŠA KNJIGA, katero podeljujejo mladi bralci z glasovanjem v knjižnicah,  sedaj prihajajo med bralce tudi gledališke uprizoritve. In kot prva med njimi »ANICA IN GROZOVITEŽ«.

Zanimiva, napeta in poučna predstava je namenjena otrokom od četrtega  do enajstega leta starosti v kateri  dve nadarjeni mladi igralki pričarata čarobno vzdušje zgodbe, prežete s  tesnobo, ki ju doživita 8 letna Anica in njena 12 letna sestra Mojca, ko prvič ostaneta zvečer doma sami. Namesto, da bi ubogali starša, storita prav tisto, kar ne bi smeli.

Predstava je nastala v produkciji založbe Muck Blažina, režija Zala Sajko, univ. dipl. režiserka,  Igrata študentki  igralske akademije Lea Cok in Eva Stražar.

Za podrobnosti o predstavi in rezervacijo termina se lahko dogovorite z Igorjem Blažina na tel. 051 34 89 32 ali mail : igor@muck-blazina.eu;

Kje si lahko ogledate predstavo :

- POSTOJNA, Kulturni dom Postojna, torek 7. februar ob 17.30
- RIBNICA, Kulturni dom TVD Partizan, sreda 15. februar ob 17.30