Product was successfully added to your shopping cart.
0produkt(ov)

Vaša košarica je prazna

Knjige

Set Descending Direction

   

Izdelki 11 do 20 od 33 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Anica in počitnice

  slikanica
  16,95 €
 2. Deklica in bukev NOVO

  pravljica, trda vezava, 32 strani, barvne ilustracije Zale Sajko, 26 x 21 cm.
  18,00 €
 3. Škratovile in pasje srce
  Ugodno

  Škratovile in pasje srce

  slikanica Škratovile niso običajne vile. Škratovile tudi niso škratje. Škratovila se rodi, ko se srečata vila in škrat in se zaljubita. V gozdu po imenu Čarodol, starem približno milijon let, sta živeli mladi škratovili po imenu Evila in Katarila. Nekega dne se je škratovilama njun urejeni čarobni svet obrnil na glavo. Kriv je bil Azo, velikanski pes novofundlanec z gostim belim kožuhom s črnimi lisami.

  cena: 19,95 €

  AKCIJA 15,00 €

 4. Škratovile ujamejo lovca
  Ugodno

  Škratovile ujamejo lovca

  slikanica Škratovile niso običajne vile. Škratovile tudi niso škratje. Škratovila se rodi, ko se srečata vila in škrat in se zaljubita. Lovec je na tla položil svojo lovsko torbo, iz katere je poprej vzel sendvič in čutaro. »Malo bom pomalical, potem pa krenil dalje,« je pomislil. Presenetilo ga je, da mah sploh ni bil vlažen, temveč suh in prijetno topel. Pojedel je sendvič, popil vodo iz čutare in nenadoma so njegove veke postale težke … Zaspal je. Zbudil se je s presenečenim krikom, ker ga je nekaj močno uščipnilo v nos. Odprl je oči in zagledal dve majhni očesci, ki sta nagajivo zrli vanj.

  cena: 19,95 €

  AKCIJA 15,00 €

 5. Škratovile najdejo mamo
  Ugodno

  Škratovile najdejo mamo

  slikanica Škratovile niso običajne vile. Škratovile tudi niso škratje. Škratovila se rodi, ko se srečata vila in škrat in se zaljubita. Mama, utrujena od obveznosti, neubogljivih otrok in moža pred televizorjem pričakuje obisk. Pa še kosila ni uspela skuhati, vsega pospraviti...Stopi iz hiše, na zrak, neslišni zvoki jo zvabijo v bližnji gozd. A to ni navaden gozd. »V našem čarobnem gozdu še nikoli, še v tisoč letih ni bilo nobene mame, tako da ti res ne verjamem, zato …O, porkamalorka! Mama?! O? Pa je res. Mama!« se je zaslišalo nekje od zgoraj. Mama si ni upala dvigniti niti pogleda.

  cena: 19,95 €

  AKCIJA 15,00 €

Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelki 11 do 20 od 33 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4