Product was successfully added to your shopping cart.
0produkt(ov)

Vaša košarica je prazna

Knjige

Set Descending Direction

   

Izdelki 21 do 30 od 33 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. HČI LUNE
  Priporočamo

  HČI LUNE

  Hči Lune je mladinski roman. Zgodba govori o najstniških ljubeznih, katere se zapletejo v ljubezenski trikotnik. Izdala DZS d.d. 2020, trda vezava, ilustracija naslovnice Maja Veselinović
  17,90 €
 2. Blazno resno o seksu

  priročnik v stripu
  22,95 €
 3. Blazno resno zadeti

  priročnik v stripu
  24,99 €
 4. Takole bom rekla
  Priporočamo

  Takole bom rekla - zbirka 62 kolumn

  Takole bom rekla, je naslov novi zbirki 62 kolumn, ki jih je Desa Muck napisala za različne revije med leti 2008 in 2015. Kolumne so bile med bralci zelo dobro sprejete a so se s časom porazgubile v odloženih revijah. V knjigi pa so zbrane na enem mestu, da jih boste imeli vedno pri roki, saj kot je v priporočilu za knjigo zapisal pater dr. Karel Gržan : »Branje Desinih kolumn poleg užitka prinaša ozdravitev, saj celo težka vprašanja izpostavi humorno, da se bralec lažje sooči z njimi. Zato bi morale biti na voljo ne le v knjigarnah, pač pa tudi v lekarnah - morda celo na recept." 

  16,00 €
 5. Pasti življenja 2
  Ugodno

  Pasti življenja 2 - zbirka kolumn

  zbirka kolumn

  cena: 21,00 €

  AKCIJA 15,00 €

 6. Pasti življenja

  zbirka kolumn
  23,00 €
 7. Odred

  Odred ali kako osrečiti ljudi proti njihovi volji je Desin novejši  roman za odrasle, ki je izšel jeseni 2015. V njem na humoren način prikazuje usode posameznikov, ki se spoznajo na psihiatričnem oddelku. Poleg skupinskih terapij jih druži močan občutek za popravljanje krivic ter želja po osrečevanju drugih. Ko ugotovijo, da so skupaj močnejši, njihovi dobri nameni prestopijo zidove psihiatrije, ustanovijo politično stranko in v zasledovanju plemenitih ciljev, kako osrečiti druge, četudi proti njihovi volji,  ne izbirajo sredstev za prevzem oblasti. Knjiga, ki se uvršča ob bok Živalski farmi in 1984 in groteskno razgalja stanje duha posameznikov, ki se čutijo poklicane za voditelje ljudstva v današnjem času v t.i. razvitih demokracijah. 

  25,95 €
 8. Peskovnik Boga Otroka
  Ugodno

  Peskovnik Boga Otroka

  Peskovnik Boga Otroka je duhovit roman o sodobnem iskanju sebe, smisla in ljubezni, o novi duhovnosti in sektah, o "new ageu". Mila, ki sanjari o ljubezni čudovitega moškega z neskončnim posluhom za brezupnost njenega položaja, se zoperstavi samopomilovanju in stvari vzame v svoje roke. Če se sama ne more prilagoditi svetu, v katerem živi, je pravi čas za temeljito duhovno prenovo človeštva.

  cena: 18,90 €

  AKCIJA 15,00 €

Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelki 21 do 30 od 33 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4