Product was successfully added to your shopping cart.
0produkt(ov)

Vaša košarica je prazna

Knjige drugih avtorjev

Knjige drugih avtorjev, ki so nas prepričale.

Knjige drugih avtorjev

Set Descending Direction

   

Izdelkov 2

 1. Ženska

  Pesniška zbirka za ženske - za neustrašne bojevnice, razpete na vse štiri strani neba: med službo, družino, pričakovanji družbe ... in sabo. Takšne, ki tečejo in tulijo z volkovi in si nato v globini srca tiho ližejo rane. In si upajo svetu povedati, kako hudo in lepo je. (Tomislav Rozman) ... Sem mislila, če bom pridna in dobra, bom žela pohvalo. Zato sem ubogala, delala, želje drugim iz oči brala, in ljubezen nedolžno svojim bližnjim delila. In kaj sem dobila? Pohvale ne. Sem samoto prav do obisti spoznala.
  20,00 €
 2. Demenca, moja učiteljica NOVO

  20 aprila 2018 je izšla druga dopolnjena izdaja, saj je bila prva izdaja razprodana v mesecu dni. Odzivi in zanimanje javnosti so bili izjemni in so vzpodbudili avtorico, da je vsebino knjige obogatila iz 156 na 224 strani, redna cena pa ostaja nespremenjena 23 €.

  Knjiga navaja primere kako živeti z demenco in ravnati z ljudmi z demenco, kaj storiti za odlaganje prihoda demence, kako prepoznati zgodnje znake demence, kako narediti boljše življenje za ljudi z demenco in sobivanje z njimi. Predstavljeno je tudi delo mreže prostovoljcev, ki pomagajo svojcem in ljudem z demenco in so organizirani v društvu RESje, ki ga je ustanovila in ga vodi avtorica knjige.

  O KNJIGI SO NAPISALI:

  "To je zagotovo ena najboljših knjig o demenci na svetu. Napisana je z znanjem in osebnimi izkušnjami, predvsem pa krvavo iskreno in z velikim srcem. Ana Cajnko je šla kot vedno tudi tokrat do konca. Dalj od drugih".      Desa Muck

  23,00 €
Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelkov 2