Product was successfully added to your shopping cart.
0produkt(ov)

Vaša košarica je prazna

Knjige za odrasle

Za odrasle

Set Descending Direction

   

Izdelkov 6

 1. Takole bom rekla
  Priporočamo

  Takole bom rekla - NOVO

  Takole bom rekla, je naslov novi zbirki 62 kolumn, ki jih je Desa Muck napisala za različne revije med leti 2008 in 2015. Kolumne so bile med bralci zelo dobro sprejete a so se s časom porazgubile v odloženih revijah. V knjigi pa so zbrane na enem mestu, da jih boste imeli vedno pri roki, saj kot je v priporočilu za knjigo zapisal pater dr. Karel Gržan : »Branje Desinih kolumn poleg užitka prinaša ozdravitev, saj celo težka vprašanja izpostavi humorno, da se bralec lažje sooči z njimi. Zato bi morale biti na voljo ne le v knjigarnah, pač pa tudi v lekarnah - morda celo na recept." 

  16,00 €
 2. Pasti življenja 2

  zbirka kolumn
  15,00 €
 3. Pasti življenja

  zbirka kolumn
  23,00 €
 4. Odred

  Odred ali kako osrečiti ljudi proti njihovi volji je Desin novejši  roman za odrasle, ki je izšel jeseni 2015. V njem na humoren način prikazuje usode posameznikov, ki se spoznajo na psihiatričnem oddelku. Poleg skupinskih terapij jih druži močan občutek za popravljanje krivic ter želja po osrečevanju drugih. Ko ugotovijo, da so skupaj močnejši, njihovi dobri nameni prestopijo zidove psihiatrije, ustanovijo politično stranko in v zasledovanju plemenitih ciljev, kako osrečiti druge, četudi proti njihovi volji,  ne izbirajo sredstev za prevzem oblasti. Knjiga, ki se uvršča ob bok Živalski farmi in 1984 in groteskno razgalja stanje duha posameznikov, ki se čutijo poklicane za voditelje ljudstva v današnjem času v t.i. razvitih demokracijah. 

  25,95 €
 5. Peskovnik Boga Otroka

  Peskovnik Boga Otroka je duhovit roman o sodobnem iskanju sebe, smisla in ljubezni, o novi duhovnosti in sektah, o "new ageu". Mila, ki sanjari o ljubezni čudovitega moškega z neskončnim posluhom za brezupnost njenega položaja, se zoperstavi samopomilovanju in stvari vzame v svoje roke. Če se sama ne more prilagoditi svetu, v katerem živi, je pravi čas za temeljito duhovno prenovo človeštva.

  15,00 €
 6. Panika

  PANIKA je prvi roman, ki ga je Desa Muck napisala  za odrasle in je nastal leta 2003. Bralci in zlasti bralke so ga izredno dobro sprejele in je  doživel pet ponatisov, po njem je TV Slovenija posnelai istoimenski celovečerni film v režiji Barbare Zemljič. Leta 2017 je  roman izšel tudi v Srbiji pri največji založbi. Zgodba pripoveduje o poročeni ženski, materi najstnice, ki je naveličana rutine zakonskega življenja, v katerem igra samo vlogo matere in žene a hrepeni po ljubezni. Odloči se, da zaživi kot samosvoj človek. Avtorica nam vsebino romana predstavi na humoren način tako, da junakinjo predstavi skozi samoironijo.

  12,99 €
Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelkov 6