Product was successfully added to your shopping cart.
0produkt(ov)

Vaša košarica je prazna

Knjige za otroke

Desine knjige za otroke so med otroci izjemno priljubljene, saj so v knjižnicah več let zapovrstjo prejele nagrado Moja najljubša slovenska knjiga po izboru mladih bralcev za serijo zgodb o osemletni Anici in njenih dogodivščinah. Da zgodbe niso le priljubljene temveč tudi kakovostne pa potrjuje prejeta Levstikova nagrada. Njen hudomušen slog pisanja je otrokom zelo blizu, zato iz leta v leto posegajo po njenih številnih in raznovrstnih zgodbah o malih živalih iz serije Čudežna bolha Megi, čarobnih in navihanih Škratovilah. V otroških zgodbah so tudi za odrasle vtkani dragoceni namigi. Mnoge zgodbe so prevedene, Kakšne barve je svet pa celo v vse jezike avstrijskih manjšin, tudi v dve različici romskega jezika.

Za otroke

Set Descending Direction

   

Izdelki 11 do 20 od 21 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Anica in velike skrbi N O V O

  zgodba kako naj se mlajši otroci uprejo izkoriščanju in ustrahovanju starejših otrok. (priznanja : mednarodna častna lista IBBY, Levstikova nagrada, Moja najljubša knjiga, Zlata Hruška, nominacija za Večernico)
  20,00 €
 2. Anica in skrivnostna maska N O V O

  ponoven izid po 14 letih legendarne ANICA IN SKRIVNOSTNA MASKA, o pustnih vragolijah Anice in njenega očeta. Po resnični zgodbi. Malo besedila za pokušino : "Kadar se bliža pust, postane namreč Aničin oče neverjetno skrivnosten. Zapre se v garažo in nikogar ne spusti noter. Niti mame. Potem jih preseneti z masko, ki se mu zdi silno zabavna. Ampak samo njemu. Našemil se je že v stranišče, smetnjak, otroško plenico, pepelnik in podobne grozote. Za nameček pa še vsako leto vztraja, da spremlja Anico in njene prijateljice na njihovem obhodu po sosednjih hišah..."
  20,00 €
 3. Škratovile in pasje srce
  Popust

  Škratovile in pasje srce

  slikanica Škratovile niso običajne vile. Škratovile tudi niso škratje. Škratovila se rodi, ko se srečata vila in škrat in se zaljubita. V gozdu po imenu Čarodol, starem približno milijon let, sta živeli mladi škratovili po imenu Evila in Katarila. Nekega dne se je škratovilama njun urejeni čarobni svet obrnil na glavo. Kriv je bil Azo, velikanski pes novofundlanec z gostim belim kožuhom s črnimi lisami.

  cena: 19,95 €

  AKCIJA 15,00 €

 4. Škratovile najdejo mamo
  Popust

  Škratovile najdejo mamo

  slikanica Škratovile niso običajne vile. Škratovile tudi niso škratje. Škratovila se rodi, ko se srečata vila in škrat in se zaljubita. Mama, utrujena od obveznosti, neubogljivih otrok in moža pred televizorjem pričakuje obisk. Pa še kosila ni uspela skuhati, vsega pospraviti...Stopi iz hiše, na zrak, neslišni zvoki jo zvabijo v bližnji gozd. A to ni navaden gozd. »V našem čarobnem gozdu še nikoli, še v tisoč letih ni bilo nobene mame, tako da ti res ne verjamem, zato …O, porkamalorka! Mama?! O? Pa je res. Mama!« se je zaslišalo nekje od zgoraj. Mama si ni upala dvigniti niti pogleda.

  cena: 19,95 €

  AKCIJA 15,00 €

 5. Škratovile ujamejo lovca
  Popust

  Škratovile ujamejo lovca

  slikanica Škratovile niso običajne vile. Škratovile tudi niso škratje. Škratovila se rodi, ko se srečata vila in škrat in se zaljubita. Lovec je na tla položil svojo lovsko torbo, iz katere je poprej vzel sendvič in čutaro. »Malo bom pomalical, potem pa krenil dalje,« je pomislil. Presenetilo ga je, da mah sploh ni bil vlažen, temveč suh in prijetno topel. Pojedel je sendvič, popil vodo iz čutare in nenadoma so njegove veke postale težke … Zaspal je. Zbudil se je s presenečenim krikom, ker ga je nekaj močno uščipnilo v nos. Odprl je oči in zagledal dve majhni očesci, ki sta nagajivo zrli vanj.

  cena: 19,95 €

  AKCIJA 15,00 €

Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelki 11 do 20 od 21 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3